Állatorvosi praxisok

SchiAb Állatgyógyászati Centrum - Dr. Siver László

30 év az állatorvoslásban. Három évtized tapasztalata, folyamatosan fejlesztett tudása.
Bemutatjuk dr. Siver Lászlót, a SchiAb Állatgyógyászati Centrum tulajdonosát.

 

 

A diplomaosztó után hol kezdett dolgozni?

Maradtam az Állatorvos-tudományi Egyetemen. Először a Belgyógyászati Tanszék és Klinikán majd a Sebészeti Tanszék és Klinikán végeztem oktató-, kutató munkát és a klinikai betegellátásban is részt vettem. Ez az egyik legjobb lehetőség volt egy frissen végzett, kisállatokra specializálódó orvos számára.

A rendszerváltás után mégis elgondolkodott az önállósodás lehetőségén.

1991-ben megalapítottam a FeliCaVet Állatkórházat. Eredetileg mellékállásként gondoltam a vállalkozásra, de 1994-től ez lett a munkahelyem. Amikor 1998-ban el- adtam dr. Egerszegi Péternek a céget, aki régebben alkalmazottam volt, úgy gondoltam jó kezekben hagyom. Ez azóta többszörösen  beigazolódott.

A FeliCaVet jó hírű rendelő volt már akkor is. Miért vált meg tőle?

Van egy másik terület is, ami nagy szerelem a számomra, ez az építészet. Mindenképpen szerettem volna kipróbálni magam azon a téren is. Persze, nagyon hamar kiderült, hogy az állatorvoslás nélkül képtelen vagyok jól érezni magam.

Ekkor építette fel szó szerint a mostani rendelőt, a SchiAb Állatgyógyászati Centrumot Érden.

Akkoriban még két lovat akartam megülni egyszerre. Nem akartam feladni az építészetet, a kivitelezést. Ezért a SchiAb afféle hobbirendelőnek indult. De egyre többen jöttek, egyre többféle ellátásra volt igény, így végül döntenem kellett, melyik területtel foglalkozom igazán komolyan.

 

Bővítésre volt szükség?

Igen, minden tekintetben. Ma már négyen dolgozunk itt orvosként, három asszisztenssel. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk mind a diagnosztika, mind a műtéti beavatkozások és az utókezelések terén. A legmodernebb diagnosztikai, sebészeti és rehabilitációs készülékek állnak a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a lehető legjobb ellátást biztosíthassuk a betegeinknek.

Fejleszthető még tovább is a rendelő?

További bővítésre már nem sok hely maradt. De egy szemészeti, lézersebészeti részleget még mindenképp szeretnék kialakítani. Ha pedig egy készülék elavulttá válik és van olyan, amivel jobban tudunk dolgozni, akkor mindent elkövetek azért, hogy lecseréljük a régit.

Több elismert szakmai szervezet - például a Magyar Artroszkópos Társaság, Nemzetközi Ultrahang Társaság – tagja, rendszeresen jár hazai és külföldi továbbképzésekre, gyakran előadóként.

Egy rendelőt izikailag nem lehet  egy idő után bővíteni. A szakmai tudást viszont folyamatosan lehet és kell is fejleszteni.

e-max.it: your social media marketing partner

 

Vettech.hu Minden jog fenntartva!

A honlapot készítette az AlphaPress Grafikai Súdió
  

Vettech - állatorvosi műszerek, diagnosztikai eszközök

Beszállítói kör: BCF, Sonosite, Optomed, Kruuse

 
 
 

Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. tradícióira és sok évtizedes kereskedelmi tapasztalatára Ön is bátran támaszkodhat.  Vállalati filozófiánk szerint csak úgy lehetünk eredményesek, ha munkánk során komplex megoldásokkal - szaktanácsadási szolgáltatásokkal, megfizethető és kiváló minőségű termékekkel - támogatni tudjuk a hazai állattenyésztést.